Onze paarden

Les Prunelles beschikt over alles wat een paard en een paardenliefhebber maar kan wensen. Naast onze prachtige B&B beschikken wij ook over een eigen manege die grenst aan de gastenkamers.

Stalling met onderhoud en gebruik pistes

Als u uw paard bij ons stalt, staan wij in voor het voederen, verzorgen, strooien, uitmesten boxen,... De paarden krijgen dagelijks vers stro en hooi. De boxen worden wekelijks uitgemest. Het voederen gebeurt steeds 's ochtends en in de late namiddag. Wil u echter zelf uw paard verzorgen, dan kan dat ook. Voor eigenaars van meerdere paarden hebben we ook grote boxen beschikbaar voor maximaal 5 paarden.

Vrije keuze van veearts en hoefsmid

U bent vrij om uw eigen veearts of hoefsmid te kiezen. Uiteraard kunnen wij zelf ook enkele personen voorstellen.

Betaling op maandelijkse basis

U stalt uw paard en betaalt op maandelijkse basis. Hiervoor maken wij een eenvoudige schriftelijke overeenkomst van onbepaalde duur. De huur opzeggen kan per maand.

Voor een maand volpension rekenen wij € 280,00 aan. Inclusief gebruik van pistes en stalling van de paardentrailer.

Als u zelf uw paard verzorgt betaalt u € 150,00 (huur box, hooi, stro en gebruik pistes).

Bezoekers van de B&B die hun paard meebrengen betalen € 15,00 per dag voor volpension.

Rijden is altijd mogelijk

De manege is het hele jaar door open met uitzondering van kerstdag en nieuwjaarsdag. U kan dus op ieder moment langskomen van 9 tot 20 uur. Hoewel wij soms een drukke kalender hebben is er altijd een piste vrij. Uiteraard worden er ook activiteiten georganiseerd voor onze klanten met als grote troef onze wandelingen in de nabijgelegen bossen.


Boek nu


Uw mening

Prachtig verblijf! Machtige omgeving! Zeer aangename uitbaters, gezellige babbel mogelijk. Wij komen zeker eens terug, om nog eens helemaal - puur natuur - te onthaasten.

14/08/2015 - Luc en Magda - Oost-Vlaanderen