Onze kamers

Les Prunelles beschikt over 4 sfeervolle, ruime kamers waar veel aandacht besteed werd aan de authentieke inrichting. Op de eerste verdieping heeft u een prachtig uitzicht op het domein van de B&B, op de tweede verdieping slaapt u onder de originele eiken balken. Alle kamers zijn van het nodige comfort voorzien om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

De kamers zijn beschikbaar vanaf 14 uur en moeten bij vertrek na het ontbijt ontruimd worden.

Iedere kamer heeft

  • Tweepersoonsbed voorzien van vers linnen.
  • Een eigen badkamer met toilet, douche of ligbad en lavabo.
  • Handdoeken.
  • Haardroger op verzoek.

De kamers

Le pigeon
Le pigeon 2
L'hirondelle
L'hirondelle 2
La buse
La buse 2+1
Le hibou
Le hibou 2+2

Onze tarieven

De prijzen voor één van de kamers, uitgebreid ontbijt inbegrepen:

  • € 79,00 per overnachting voor twee personen in een tweepersoonskamer (€ 69,00 vanaf de tweede nacht).
  • € 89,00 per overnachting voor twee personen in een familiekamer (€ 79,00 vanaf de tweede nacht). Supplement van € 20,00 per bijkomende persoon.
  • Kinderen jonger dan 7 betalen een supplement van € 10,00 in de kamer van de ouders. Kinderen jonger dan 2 verblijven gratis op de kamer van de ouders.

Boek nu


Uw mening

Greet is een geweldige gastvrouw die op allerlei manieren meedenkt met haar gasten! We hebben met veel plezier een week doorgebracht in Les Prunelles. Ontbijt is heerlijk met vers geperste jus (was onze dochter dol op!), verse broodjes, brood uit de streek en verse yoghurt met fruit. Kamer (en badkamer) is netjes, schoon en ruim. De houten vloer is gehorig, maar wij hebben hier ondanks dat er enkele kamers bezet waren, geen noemenswaardige last van gehad.

25/08/2016 - Fam. Boesten - Limburg (Nederland)